2/21/2014

PERJANTAIN ASUNTOKUUMEILUA...








Ärsyttävä perjantai! Tai no oikeastaan ihan kiva, mutta asuntoasiat ahdistaa ja kovasti! Eilen tutkittiin
nykyisen asunnon alapohjaa, minun pyynnöstä ja todettiin se kovinkin harvaksi saumoistaan. Ihmekös tuo, jos neidin alakerran makkarissa hieman haiskahtaa ulkovarastolle?

Päivittäin seikkailen oikotiellä, ilman tulosta! Kivoja asuntoja toki löytyy, mutta hinta täällä pääkaupunkiseudulla tahtoo olla hieman suolainen. Muutamaa on käyty katsomassa ja tarjoustakin mietitty, sen pidemmälle pääsemättä. Tahtooko lisää neliöitä, vai tahtooko pikku pihan, vaihtaako lapset koulua ja meneeköhän se hyvin.....ARGH!

Tämän kämpän seinät jo ärsyttää ja vielä enemmän se, ettei tässä nyt enää kauheesti kannata ruveta sisusteleen. Mä kun olen sellainen tänne heti nyt-tyyppi, niin tää katselu ottaa vähän koville. Toki ei asuntoa osteta samalla lailla kun alennuksesta vaatteita....

Ehkäpä se kämppä tulee vastaan?! Ja toivottavasti ennen kesää, se sopisi koulua vaihtaville neitosille parhaiten. Kait mä jatkan sisustamista tuolla Pinterestissä....siis ihailemalla hienoja kuvia ja keräämällä ideoita siihen "uuteenjoskuskotiin".



-Tiina-

3 kommenttia:

  1. Onnea etsintöihin! Hyvä idis laittaa nuo Ikean(?) kaapit päällekkäin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sanna! Kyllä ovat Ikean ja olleet meillä vuosia ja pidän niistä edelleen mutta sitten jossain sisustuspuuskassa sahasin toisesta jalat poi ja nostin päällekkäin ;) Hyvin palvelee tälläkin tavalla!

      Poista
  2. Moikka! Yritin löytää sun sähköpostia koskien sun hienoja pipoja. Haluaisitko antaa korvaläppä-pipon ohjeen? Laita vaikka mailia, annikakota(at) gmail.com

    VastaaPoista

ILOINEN KOMMENTISTASI!